BASTU – För kropp & själ

HOS OSS KAN NI BESTÄLLA BASTU. VI SIKTAR PÅ ATT BLI BÄST INOM BADRUM OCH SPA. EN BASTU FÅR BÅDE KROPP OCH SJÄL ATT MÅ BÄTTRE. ETT EXKLUSIVT TILLVAL ATT BESTÄLLA I SAMBAND MED SIN RENOVERING.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS FÖR ATT VETA MER OCH BOKA ETT KOSTNADSFRITT OFFERTBESÖK.

NU KAN NI ÄVEN FÅ HJÄLP AV EN INREDNINGSSTYLIST ATT FÅ FÄRGERNA OCH STILEN ATT BLI HELT ENLIGT ERA ÖNSKEMÅL.

VI UTFÖR UPPDRAG FÖR BÅDE PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG. INGEN BASTU ÄR FÖR LITEN ELLER STOR! KONTAKTA OSS FÖR ATT VETA MER.

Din drömbastu börjar hos oss!

Bastu idag är inte vad det var för 20 år sedan. Glöm all hemsk ful-furu!

Idag är bastun klassad som en lyxig detalj i hemmet, en plats där vi samlas för avkoppling tillsammans och där vi låter kroppen samla ny energi.

FÖRDELAR MED BASTU:

 • Bra för huden

  Den höga värmen i en bastu ökar blodcirkulationen i kroppen. När du svettas återfuktas hela huden och det reducerar även rynkor.

 • Bra för hjärtat

  Det är bevisat att basta minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. I värme utvidgas blodkärlen vilket ger bättre blodcirkulation. Det ger även ökad syretillförsel, vilket reducerar mjölksyra och gör att man presterar bättre. När kroppstemperaturen växlar mellan varmt och kallt stärks blodkärlens väggar, pulsen stiger och hjärtat pumpar snabbare

 • Avslappnande

  Både den fysiska och mentala stressen kan släppa genom regelbundna bastubesök. Musklerna i kroppen slappnar av och elasticiteten i vävnaderna ökar. Reumatiska problem och muskelsmärtor lindras. Detta leder oftast även till en bättre sömn.

 • Du blir lycklig

  I värme produceras serotonin och oxytoxin, som är glädje- och avslappningshormoner som motverkar stress, nedstämdhet och aggression. Du blir helt enkelt gladare.

 • Kroppen rensas från slaggprodukter

  Visste ni att på bara ca. 15 minuters bastubad producerar kroppen cirka 200-400 gram svett. Förutom vatten så innehåller vårt svett även kväve, salt samt ämnen som bly, kadmium och nickel. Många människor har även för höga syranivåer i kroppen, vilket ofta orsakar huvudvärk, matsmältningsproblem och inflammationer – att få ut dessa slaggprodukter är därför väldigt positivt för kroppen.

FÖRVERKLIGA DINA BASTU DRÖMMAR