RENOVERA BADRUM

VI HAR ALLA HANTVERKARE PÅ SAMMA STÄLLE

INFORMATION

Vi erbjuder renovering med totalentreprenad. Hos oss finns alla hantverkare under samma tak. Allting för att hjälpa våra kunder hela vägen från planering till färdigt badrum.

Våra hantverkare gör allt från att riva och forsla bort ett gammalt badrum. Till att installera ett helt nytt. Vi har rörmokare, snickare, målare, plattsättare, elektriker, pool/spateknikter och inredningsstylist på plats för att göra renoveringen så enkel och smidigt som möjligt för dig. Hos oss ska du som kund känna dig trygg med att få ett proffsigt bemötande av kunnig personal och hantverkare.

TIPS!
SÖK RUNT EFTER BILDER PÅ GOOGLE, PINTEREST ETC. PÅ BADRUM SOM NI TYCKER ÄR RIKTIGT FINA. SPARA BILDERNA OCH VISA UPP FÖR STYLIST I BUTIKEN SÅ KOMMER VI HJÄLPA ER ATT FÅ BADRUMMET SÅ NÄRA ER DRÖM OCH VISION SOM MÖJLIGT.

HANDLA TRYGGT

30 DAGARS ÖPPET KÖP PÅ ALLTING I BUTIKEN.

GÄLLER EJ PÅ BESTÄLLNINGSVAROR.

36 MÅNADERS RÄNTEFRITT

LÅNA MED WASA KREDIT. UPP TILL 100.000KR/PPS MED DELBETALNING UPP TILL HELA 36 MÅNADER HELT RÄNTEFRITT. VID KÖP AV BADRUM ELLER SPABAD BJUDER VI ÄVEN PÅ UPPLÄGGNINGSAVGIFTEN. DETTA ÄR ETT AV MARNADENS BÄSTA LÅNEERBJUDANDEN.

SNABBA OFFERTER

VI FÖRSÖKER ERBJUDA VÅRA KUNDER MED SERVICE ARBETEN SNABBA OFFERTER INOM 24H

PÅ HELA BADRUM FÅR NI INFORMATION UNDER OFFERTBESÖK OM TILLFÄLLIG VÄNTETID FÖR EN MER AVANCERAD OFFERT OM TOTALENTREPRENAD.

GARANTI

VI SÄLJER INREDNING AV HÖG KVALITET OCH MÅNGA ÅRS GARANTI.

FRÅGA OSS I BUTIKEN FÖR ATT VETA EXAKT VAD SOM GÄLLER VARJE SPECIFIK PRODUKT.

SPARA ALLTID KVITTO ATT HA TILL HANDS OCH KUNNA HÄNVISA TILL OM EVENTUELL GARANTI SKULLE VARA NÖDVÄNDIG ATT TA UT. VI HJÄLPER ER SÅ GOTT VI KAN MED ALLA PROBLEM SOM KAN UPPSTÅ EFTER VÄGEN.

NÖJDA KUNDER

VI STÄVAR EFTER ATT ALLTID HA NÖJDA KUNDER.

GENOM ATT ERBJUDA EN ENKEL HELHETSLÖSNING MED TOTALENTREPRENAD VILL VI KUNNA FÖRENKLA OCH GE KUNDEN ETT PROFFSIGT BEMÖTANDE AV KUNNIG PERSONAL MED MÅNGA ÅR I BRANSCHEN.

UTAN ER KUNDER – INGET VI!