SPABAD

VI SÄLJER SPABAD FRÅN ARTESIAN SPAS OCH SWEBAD

SERVICE ARBETEN

VI SERVAR ALLA SPABAD PÅ MARKNADEN. VILKET ÄR EN AV DE ANLEDNINGARNA MÅNGA KUNDER VÄLJER ATT HANDLA SITT SPABAD UTAV OSS.

DET SKA KÄNNAS TRYGGT ATT HANDLA AV OSS HELA VÄGEN.

SKULLE ETT PROBLEM UPPSTÅ SÅ FINNS VI HÄR FÖR ATT HJÄLPA ER.

VI ÄR PROFFS PÅ ALLT INOM SPA OCH BADRUM.

FÖRDELAR MED ETT SPABAD

Det finns såklart många anledningar till att kosta på sig ett spabad. Många av våra kunder kommer in med ryggsmärtor och problem med låsningar i kroppen. Letar efter bra spabad av hög kvalitet för att få kroppen att må bättre. Andra vill bara kunna slappna av en kväll ute i ett varmt bad och kunna se upp mot stjärnhimlen och bara njuta av livet på absolut bästa möjliga sätt. Ett spabad är en oerhörd lyx!

DU SOVER BÄTTRE

Du sover bättre efter ett varmt bad. Kroppen slappnar av och spänningar i kroppen släpper. Du mjuknar upp och får enklare att sova på natten.

För dig som upplever problem med sömnsvårigheter vore ett spabad absolut en prisvärd investering.

DIABETES

Studier har bevisat att människor med diabetes kunde minska deras nivåer av socker i blodet om de badade sex dagar i veckan. Varma bad ger förebyggande egenskaper för att stävja några av de stora folksjukdomarna. Där ibland hjärt- och kärlsjukdomar samt diabetes.

SLAPPNA AV

Ett varmt bad gör att hela kroppen och själen slappnar av. Varma vattnet får musklerna att slappna av även i huvudet, vilket minskar trycket i huvudets blodkärl och trollar bort huvudvärken. Det lindrar träningsvärk och muskelvärk. Vilket gör att man återhämtar sig snabbare efter ett träningspass. Det är extra bra för dig som exempelvis lider av artrit eller artros.

BRA FÖR HJÄRTAT

Blodcirkulationen och läkprocessen i kroppen ökar av ett varmt bad. Hjärtkapaciteten med blodcirkulationen ökar och blodtrycket minskar.

Hjärtat arbetar lite hårdare, som vid en lätt träning. Ett varmt bad har förebyggande egenskaper mot hjärt- och kärlsjukdomar.

VARDAGSLYX

Precis varenda dag kan du unna dig vardagslyx på högsta nivå.

Njuta av avslappning och ett varmt bad året om. Du behöver inte åka bort på spa, utan kan istället uppleva samma underbara lyx i ditt egna hem.

MINSKAR STRESS

Ett varmt bad är bevisat ger god effekt mot stress.

Som många redan känner till så hämmas även immunförsvaret av långvarig stress. Du mår bättre av ett varmt bad varje dag och förhoppningsvis blir gladare i vardagen. Ett varmt bad har bevisats lindra symptomen för förkylning och influensa.

BRÄNNER KALORIER

En amerikansk studie har tidigare visat att regelbundna varma bad kan få dig att gå ner i vikt.

En timmes avslappnande varmt bad förbrukar ca 125 kalorier. Faktiskt lika mycket som att jämföra med en halvtimmes promenad. Luta dig tillbaka och njut av ett bad med gott samvete!

FÖRYNGRANDE

Att bada gör under för huden!

Vattnet tränger in i huden och gör att huden håller sig återfuktad och len under en längre tid. Det kan till och med jämna ut linjer och rynkor.

Hela du blir len och återfuktad.

GEMENSKAP

Ett spabad är perfekta platsen att umgås tillsammans med vänner och familj.

Oftast är spabaden rymliga och har plats till flera personer. Det är en perfekt plats för umgänge samtidigt som du bjuder på en trevlig avslappnande spaupplevelse.